Fru Lycklig, EButiken.nu webbshop, e-butik
 Kassa 


Sök Duka till fest med säckväv och jutesnöre! Låt fantasin flöda när du dukar ditt bord. Se dig omkring i ditt hem och använd dig gärna utav saker du redan har hemma. Som säckväv till exempel, som jag i normala fall använder till att skydda växterna med vintertid, blev perfekt att använda som löpare på festbordet.

Jag blandar material; linneduk med säckväv, finporslin med vaser från loppis. På så sätt får man en mer personlig och levande dukning.Vissa utav glasflaskorna är alltså fyndade på loppis och här har jag dekorerat dem med jutesnöre samt sidenband i dukningens färgtema.


Som bordsplaceringskort har jag skrivit ut gästernas namn på färgat papper och sedan klippt till dem i önskad form. För att stärka tema "säckväv" har jag klippt ut en bit säckväv till bordsplaceringskortet också.

Kom ihåg att inte överdriva i en dukning. Oftast är det enkla det vackra! Stora blomsterarrangemang är vackra men gör att det ibland är svårt att se de som sitter vid bordet. Dessutom ska man ha i åtanke på om maten kommer att stå på bordet under middagen och i så fall göra plats för den också.

Säckväv är även riktigt fint att ha till en dukning på hösten och vintern. Duka exempelvis med säckväv och röda äpplen då du bjuder på en mustig höstgryta och äppelkaka till efterrätt.  produkter på bilderna:
 Säckväv
Säckväv
70:-
 Glasvas
Glasvas
55:-